Cave pentru conservare si racire

Temperatura de servire a vinurilor variază în funcție de tipul de vin: Bordeaux - 18-19°C, Bourgogne - 16°C, Val de Loire, Beaujolais, sau vinurile tinere - 14°C, Rose sau vinuri roșii dintr-o singură vie - 12°C. Anumite vinuri albe dulci se beau la temperaturi temperaturi și mai scăzute. O șampanie se servește la 8-12°C. Temperatura se alege în funcție de vin.

Cavele de servire se folosesc pentru a aduce vinul la temperatura de servire. Unele sunt mono-temperatură, cu 2 zone de temperatură sau chiar cu 3 zone - se poate alege temperatura individualpentru fiecare compartiment.

Modelul incorporabil sub blat CV22IX are lățimea de 30cm și are o singură zonă de temperatură. Temperatura se poate alege între 5 și 18 °C. Polițele culisante parțial permit accesul ușor la sticle. Plăcuța pe care o vedeți permite așezarea sticlelor deschise în picioare.

DolceVino: un model de cavă de servire cu o singură zonă de temperatură. Are capacitatea de 6 sticle și este suficient de compactă pentru a sta pe blat lângă un cuptor cu microunde. Este întotdeauna folositoare și nu ocupă mult spațiu.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Harta site | ANPC

Copyright © 2011 frigiderevin.ro